PER-ATP-O-VAC24-008 - HR projectmanager – 50%
Betrekking
Functie:
Adviseur
Departement:
Directie Personeel
Aanstelling:
Statutair (tijdelijk vacant – bepaalde duur)
Vereist niveau:
Masteropleiding
Volume:
50%
Duur:
m.i.v. 15-07-2024 of aansluitend
Details

Taakomschrijving

Als HR projectmanager ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van het functiehandboek (met functieprofielen) voor de doelgroep ‘onderwijzend personeel’ (lectoren, onderzoekers,…). Met een externe partner aan je zijde, ga je aan de slag en werk je een inhoudelijk kader uit. Je detecteert de noden die er leven binnen de hogeschool en je ontwikkelt een eindproduct dat hierop is afgestemd en futureproof is. Je hebt een visie en weet deze te vertalen naar een concreet projectplan. Je zorgt dat het kernteam op één lijn zit en hebt een goed beeld van de projectstatus. Je brengt relevante stakeholders in kaart en je houdt hen op de hoogte gedurende dit proces.


Het betrekken en bevragen van personeelsgroepen zal een belangrijke fase zijn in dit project: je organiseert workshops om de nodige info tot bij jou te krijgen en je vindt het fijn om die te begeleiden. Je kan een veelheid aan informatie goed structureren. Een kritische observatie, grondige analyse, formuleren van deelprojecten en het behalen van deadlines maken deel uit van je hoofdtaak. De integratie van het functiehandboek binnen de hogeschool (interne processen op elkaar afstemmen) is de eindmeet van dit project.Verder sta je in voor een goed verloop en de optimalisatie en vertaling hiervan naar de departementen en School of Arts (SofA’s). Je komt terecht in een dynamisch HR-team in volle groei en meer specifiek bij de collega’s die instaan voor HR projecten, werving en selectie, leren en ontwikkelen en de HR Business Partners. 


Profiel

• Je hebt bij voorkeur ervaring in het (hoger)onderwijs en/of in het werkveld.

• Indien je ervaring hebt met het opmaken van functieprofielen, is dat uiteraard een grote troef!

• Je hebt ervaring of affiniteit met de doelgroep onderwijs.

• Je hanteert een participatieve stijl en werkt resultaatgericht.

• Als projectmanager weet je mensen te overtuigen en heb je zeer goede (schriftelijke) communicatieve vaardigheden, die je weet aan te passen naargelang de doelgroep. Je werkt vlot met diverse communicatiekanalen zodat onze verschillende stakeholders optimaal worden bereikt.

• Je houdt van analyses, werkt nauwkeurig en hebt ervaring met het opstellen en verwerken van grote hoeveelheid data/info en rapportage.

• Je bent goed georganiseerd, je stroomlijnt administratieve en beheersmatige processen.

• Je beschikt over uitstekende ICT-vaardigheden. Je kan vlot overweg met alle courante MS Office-toepassingen, en je leert ook snel werken met nieuwe platformen.

• Je bent een teamplayer en werkt bijzonder service- en oplossingsgericht.

• Je staat open voor vernieuwing en weet daar draagvlak voor te creëren.


Toelatingsvoorwaarden

• Je beschikt over een masterdiploma (of gelijkwaardig door ervaring) en koppelt daaraan min. 2-3 jaar ervaring in HR projecten.


Aanbod

Onze troeven

een statutaire aanstelling als ambtenaar

een loon in functie van je kennis en ervaring met een aantrekkelijk groeipad van barema A11 tot A22

45 vakantiedagen

flexibele werktijden en de mogelijkheid om 2 dagen per week van thuis te werken

• gratis hospitalisatieverzekering (vanaf 70% tewerkstelling)

volledige terugbetaling van je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer of

een fietsvergoeding van 0,231 euro/km

• een laptop (vanaf 50% tewerkstelling) en een internetvergoeding vanaf 20 euro per maand

talrijke kortingen met je lerarenkaart en via Benefits@work

een werkplek midden in de bruisende metropool Antwerpen


Salaris

Je ontvangt een loon in functie van je kwalificaties en ervaring binnen de loonrange salarisschaal 6.1 (barema 585 - A11), salarisschaal 6.2 (barema 586 - A12) van de AP Hogeschool. Je vindt de barema's terug via volgende link: https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/salarisschalen-administratief-en-technisch-personeel-hogescholen


Je kan tot 10 jaar erkenning krijgen van je nuttige beroepservaring.


 Je krijgt een aanstelling in een statutair tijdelijk vacant ambt voor 50% ten vroegste vanaf 01-07-2024 tot en met 31-12-2025. 


Opmerkingen

Plaats van tewerkstelling: campus Lange Nieuwstraat - Lange Nieuwstraat 101, 2000 Antwerpen


Wijze van solliciteren

Tot en met 23-06-2024 kan je, uitsluitend via http://vacatures.ap.be/ kandideren. Je kandidaatstelling bevat een gemotiveerde brief, een uitgebreid CV, een kopie van het gevraagde diploma en, indien van toepassing, een gelijkwaardigheidsverklaring van het gevraagde diploma.


Ben je niet in het bezit van het vereiste diploma, maar beschik je wel over een bachelor of graduaat en minstens 7 jaar relevante ervaring? Dan dien je te slagen voor een assessment.


Selectieprocedure

De selectie gebeurt door een selectiecommissie. Op basis van de ingezonden kandidaturen beslist deze commissie welke kandidaten worden uitgenodigd voor een selectiegesprek. Een bijkomende selectieronde en/of proef kan georganiseerd worden.

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature

Voor vragen over de inhoud van de vacature kan je terecht bij Nadai Anke (anke.nadai@ap.be)

Informatie betreffende selectieprocedure
Directie Personeel ATP
E-mail: wervingenselectie@ap.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 30/06/2024

Datum interview: vanaf 04/07/2024

Indiensttreding: 15/07/2024 of aansluitend