BR-OP-O-VAC24-008 - Opleidingscoördinator Accounting Administration en Accountancy-Fiscaliteit - 100%
Betrekking
Functie:
Praktijklector / Lector
Departement:
Departement Business & Recht
Aanstelling:
Statutair (tijdelijk vacant – verlengbaar)
Vereist niveau:
Professionele bachelor
Volume:
100%
Duur:
Je krijgt een aanstelling in een statutair tijdelijk vacant ambt voor 100% ten vroegste vanaf 16-09-2024 tot en met met mogelijkheid tot verlenging. Vanaf het derde opeenvolgende jaar kan deze aanstelling, op basis van een positieve evaluatie, omgezet worden in een aanstelling van onbepaalde duur, met zicht op benoeming.
Details

Taakomschrijving

Als opleidingscoördinator van het graduaat Accounting Administration en de bachelor Accountancy-Fiscaliteit sta je, in samenspraak met het opleidingshoofd, in voor de organisatie van de opleidingen in al haar aspecten.Binnen deze opleidingen ben je verantwoordelijk voor de operationele werking van de opleiding. Je werkt hiervoor nauw samen met je opleidingshoofd en collega’s.

 

Je bent een aanspreekpunt voor zowel lectoren en studenten. Je organiseert, samen met het opleidingshoofd, de opleiding en stuurt opleidingsoverleg aan. Je staat onder andere mee in voor de operationele en administratieve uitwerking van de beleidsbeslissingen.Ook voor de toekomstige studenten fungeer je als eerste aanspreekpunt. Je helpt hen verder bij vragen over de opleiding, verzorgt intakegesprekken, begeleidt hen tijdens het uitstippelen van hun studietraject en verwijst hen, indien nodig, naar overige ondersteunende diensten.Samen met het departementshoofd, het diensthoofd BR, de opleidingshoofden en opleidingscoördinatoren, ben je mede verantwoordelijk voor het uittekenen en vormgeven van het departementaal, strategisch beleid.

In dit kader neem je deeltaken op m.b.t. kwaliteitszorg voor jouw opleiding. Je bent actief lid voor vergaderingen omtrent curriculumontwikkeling, toetsbeleid en monitoring van de kwaliteit van de opleiding. Je bouwt een netwerk uit met het werkveld en relevante partners.
Profiel

- Je bent een enthousiast, gedreven en gemotiveerde collega die sterk is in structureren, coördineren en faciliteren.

- Je krijgt energie van het werken met mensen, maar kan ook zelfstandig aan de slag gaan. Je draagt een positieve mindset hoog in het vaandel.

- Je bent een communicator in hart en nieren en je beschikt over sterke schriftelijke en mondelinge vaardigheden.

- Je kan kwaliteitsvol onderwijs ontwerpen door efficiënt vorm te geven aan de leerdoelen, het onderwijsleerproces en de toetsing.

- Je kan werken in Office 365, met online communicatietools en in een digitaal leerplatform. Je bent bereid je hierin bij te scholen, indien nodig.

- Als opleidingscoördinator is relevante ervaring in de accountancysector een pluspunt, maar geen vereiste. Indien je geen of weinig ervaring hebt, ben je bereid je kennis van de accountancysector uit te breiden.

- Een gestructureerde en ordelijke administratie geeft je vleugels!

- In onze hogeschool ben je nooit uitgeleerd. Je bent nieuwsgierig en bereid om constant bij te leren.

- Je kan je schriftelijk onderbouwen en spreekt graag voor een publiek.

- En vooral … je hebt goesting om in een veranderende en bruisende omgeving je elke dag in te zetten in het belang van studenten samen met een keitof team.

Toelatingsvoorwaarden

- Je bent in het bezit van een Bachelordiploma of masterdiploma, bij voorkeur een economische richting zoals handelswetenschappen, toegepaste economische wetenschappen, bedrijfsmanagement. Indien je in het bezit bent van een masterdiploma, kan je aangesteld worden als lector. Indien je in het bezit bent van een bachelordiploma, kan je aangesteld worden als praktijklector.

- Je hebt (bij voorkeur) minimum 5 jaar ervaring in het (hoger)onderwijs en/of in het werkveld.


- Je hebt een uitgesproken interesse in onderwijs en de accountancy sector.

- Ervaring in de onderwijs- en/of accounting sector is een pluspunt.
Aanbod

Onze troeven

• een loon in functie van je kennis en ervaring 

• een mooi pakket vakantiedagen

• gratis hospitalisatieverzekering 

• volledige terugbetaling van je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer of een fietsvergoeding van 0,231 euro/km

• een laptop en een internetvergoeding van 20 euro per maand

• een werkplek midden in de bruisende metropool Antwerpen Salaris

Je ontvangt een loon in functie van je kwalificaties en ervaring binnen de loonrange barema 316 (bachelor) of barema 502 (master) van de AP Hogeschool.  

Je kan tot 10 jaar erkenning krijgen van je nuttige beroepservaring.

Opmerkingen

Wijze van solliciteren

- Tot en met 02-06-2024 kan je uitsluitend via
http://vacatures.ap.be/ kandideren. Je kandidaatstelling bevat een motivatiebrief, een uitgebreid CV, een kopie van het gevraagde diploma en, indien van toepassing, een gelijkwaardigheidsverklaring van het gevraagde diploma.

- Indien je de bestuurstaal, het Nederlands, niet machtig bent, ben je bereid om het Nederlands te leren tot op het ERK-niveau B2. De AP Hogeschool ondersteunt internationale medewerkers met een integratietraject en biedt een passende taalbegeleiding in het kader van de Vlaamse taalregelgeving.Selectieprocedure


- De selectie gebeurt door een selectiecommissie. Op basis van de ingezonden kandidaturen beslist deze commissie welke kandidaten worden uitgenodigd voor een selectiegesprek. Een bijkomende selectieronde en/of proef kan georganiseerd worden

Contactinformatie

Informatie betreffende vacature
Nele Galle (nele.galle@ap.be)
Informatie betreffende selectieprocedure
Directie Personeel OP
E-mail: werving.op@ap.be

Te noteren


Datum kandidaatstelling: 2/06/2024

Datum interview: vanaf 11-06-2024

Indiensttreding: 16-09-2024